Video Numărul real al morţilor provocate de coronavirus în China rămâne un mister

  • Epidemiologul şef al SUA crede că Beijingul ascunde numărul real al victimelor
  • Dr. Anthony Fauci: Mă surprinde acest număr foarte mic, dar este ceva ce nu putem controla
  • Vineri, China a revizuit în creştere cu 50% numărul victimelor din Wuhan
1867 afișări
China ascunde numărul real al victimelor infecţiei cu noul tip de coronavirus, crede Anthony Fauci. Epidemiologul şef al Statelor Unite spune că Beijingul nu a oferit date corecte în ceea ce priveşte momentul când au apărut primele cazuri de COVID-19. Şi, în timp de a ascuns asta, cetăţeni infectaţi au călătorit liberi prin toată lumea.
 
„Oricare dintre noi, care am avut de-a face cu acest lucru în ultimele luni, nu crede cu tărie că are toate datele în ce priveşte primele persoane infectate, câţi oameni au călătorit (fiind infectaţi, n.r.) şi, chiar şi acum, câţi oameni au murit cu adevărat în China. Numărul (victimelor raportate de China, n.r.) este unul foarte mic. Mă surprinde că este un număr atât de mic, dar, asta e, este ceva ce nu putem controla. Să trecem peste şi să ne vedem de problemele noastre”, a declarat doctorul Anthony Fauci.
 
Declaraţia epidemiologului şef al SUA vine în contextul în care, peste noapte, China a revizuit în creştere cu 50% numărul morţilor cauzate de coronavirus în Wuhan. Cel mai nou bilanţ arată acum de 3.869 de morţi, faţă de 2.579 cât indica iniţial.
 
China neagă că ar ascunde numărul real al victimelor şi pune această raportare incorectă pe seama faptului că mulţi oameni au murit acasă şi că sistemul sanitar era copleşit de numărul mare de bolnavi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici