Numărul victimelor incendiilor de vegetaţie din Chile a crescut foarte mult

Cel puţin 99 de persoane au murit şi sute sunt date dispărute în urma incendiilor de vegetaţie care afectează mai multe regiuni din Chile.

225 afișări
Imaginea articolului Numărul victimelor incendiilor de vegetaţie din Chile a crescut foarte mult

Numărul victimelor incendiilor de vegetaţie din Chile a crescut foarte mult

Preşedintele Gabriel Boric a avertizat că numărul morţilor ar putea creşte pe măsură ce salvatorii ajung în zonele cele mai afectate, potrivit Sky News.

Cel puţin 1.600 de persoane au rămas fără locuinţe în urma incendiilor care au făcut ravagii în special în regiunea centrală a ţării.

Incendiile au ajuns până la periferia oraşului de coastă Vina del Mar, situat la aproximativ 122 de kilometri de capitala Santiago. Oraşul are aproximativ 300.000 de locuitori. Mai multe imobile au fost distruse, în timp ce 200 de persoane din oraş şi din zonele înconjurătoare au fost date dispărute.

O faimoasă grădină botanică, fondată în 1931, a fost distrusă de flăcări.

Incendiile din jurul oraşului Vina del Mar au început în zone muntoase greu accesibile, dar s-au extins către regiunile dens populate din cauza căldurii şi a vântului puternic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici