Numeroşi tineri români se prostituează pe străzile din Roma

Numeroşi tineri români, unii chiar minori, se prostituează pe străzile din Roma, punându-se în totalitate la dispoziţia localnicilor dornici de relaţii de tip homosexual.

3 afișări
Imaginea articolului Numeroşi tineri români se prostituează pe străzile din Roma

Numeroşi tineri români se prostituează pe străzile din Roma

Tinerii care se prostituează la Roma reuşesc să câştige între 50 şi 200 de euro pe seară. Foarte mulţi sunt români, dar există şi albanezi, tunisieni, marocani, moldoveni şi ucraineni, relatează cotidianul La Repubblica, în ediţia electronică.

În ultima vreme, cei mai mulţi sunt adolescenţi veniţi din România pentru a câştiga câteva zeci de euro cu orice preţ. Jumătate dintre ei se declară "activi" şi îşi oferă săptămânal serviciile la 10-12 italieni.

Un rom de 17 ani a povestit reprezentanţilor organizaţiei Salvaţi Copiii că se prostituează pentru a-şi construi împreună cu soţia de 15 ani o casă în România.

Chiar şi italienii care se prostituează sunt nemulţumiţi de venirea "colegilor" din România, care le diminuează numărul clienţilor şi, implicit, al veniturilor.

"Înainte să vină românii, câştigam chiar şi 300 de euro pe seară", spune Daniele, un italian care se prostituează la Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici