O angajată a Penitenciarului Poarta Alba a încercat să se sinucidă. Femeia s-a plâns colegilor de volumul mare de lucru

O angajată de la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa a încercat să-şi taie venele, miercuri, în urma unei căderi nervoase, ea spunându-le colegilor că nu mai face faţă volumului de muncă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1923 afișări
Imaginea articolului O angajată a Penitenciarului Poarta Alba a încercat să se sinucidă. Femeia s-a plâns colegilor de volumul mare de lucru

Tentativă de sinucidere la Penitenciarul Poarta Alba din cauza volumului mare de lucru

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, femeia a avut, miercuri, o cădere nervoasă şi, cu un cuţit, şi-a provocat răni la încheietura unei dintre mâini. A fost chemat imediat medicul unităţii care i-a acordat primul ajutor, bandajând zona rănită.

Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cadrele medicale constatând că rănile sunt superficiale şi nu îi pun viaţa în pericol, astfel că nu a fost necesară internarea sa.

Aceasta nu lucra direct cu deţinuţii, ci era angajată în sectorul administrativ al penitenciarului şi s-a plâns colegilor că nu mai face faţă volumului de muncă.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, spune că incidentul nu ar avea legătură cu volumul de muncă şi s-ar fi petrecut pe fondul unor probleme de natură emoţională.

”Ea ar fi procurat cuţitul de la unul dintre colegi, dar acesta a spus că nu a ştiut pentru ce i-a fost cerut. Conducerea unităţii a luat măsuri privind consilierea psihologică, recomandând totodată odihnă şi monitorizare”, a declarat Gabriel Botezan.

Femeia este angajată cu vechime a unităţii, lucrează de peste 10 ani la penitenciarul din comuna constănţeană Poarta Albă şi, potrivit reprezentanţilor instituţiei, până acum nu a mai avut astfel de probleme.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici