O bătrână a stat mai multe zile cu soţul mort în apartament, crezând că acesta se preface

O femeie în vârstă de 72 de ani, din municipiul Vaslui, a stat mai multe zile în apartament alături de soţul său, decedat şi intrat deja în stare de putrefacţie, bătrâna mergând apoi la Poliţie şi spunând că bărbatul este bolnav şi că se preface că este mort.

16 afișări
Imaginea articolului O bătrână a stat mai multe zile cu soţul mort în apartament, crezând că acesta se preface

O bătrână a stat mai multe zile cu soţul mort în apartament, crezând că acesta se preface (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor vasluieni, femeia a mers din proprie iniţiativă la sediul Poliţiei Municipale Vaslui, unde a spus că soţul său este grav bolnav de mai multe zile, prefăcându-se că este mort.

În momentul în care au ajuns la locuinţa familiei, poliţiştii l-au găsit pe soţul femeii întins pe un pat într-unul din cele două dormitoare ale apartamentului, trupul bărbatului fiind intrat deja în stare de putrefacţie.

"Femeia nu era prea coerentă în declaraţiile date poliţiştilor, ceea ce explică şi faptul că ea a trăit mai multe zile cu soţul mort în casă. Cei doi locuiau în camere separate ale apartamentului, iar soţul, în vârstă de 69 de ani, nu a mai fost văzut de aproape o săptămână de către vecini. Bărbatul figura cu o boală cronică în evidenţele medicale şi, la o primă examinare a cadavrului, nu s-au găsit urme care să ridice suspiciunea comiterii vreunei infracţiuni", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub.

Anchetatorii au dispus transportarea la morgă a bărbatului, în timp ce bătrâna a fost dusă la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, pentru a fi consultată de medici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici