Solidaritate  O bătrână din Vaslui a sunat la 112 şi a spus că nu are ce mânca. Poliţiştii i-au cumpărat alimente

O bătrână din Vaslui a sunat la 112 şi a spus că abia a fost externată din spital şi nu are nimic de mâncare în casă. Poliţiştii din oraşul vasluian Murgeni s-au mobilizat şi au ajutat-o pe „Bunica Maria” cumpărându-i mai multe alimente, anunţă, sâmbătă, IPJ Vaslui.

2740 afișări
Imaginea articolului O bătrână din Vaslui a sunat la 112 şi a spus că nu are ce mânca. Poliţiştii i-au cumpărat alimente

O bătrână din Vaslui a sunat la 112 şi a spus că nu are ce mâncă. Poliţiştii i-au cumpărat alimente

„Astăzi, în Sâmbăta Mare, ultima zi din Postul Paştelui, poliţiştii din oraşul Murgeni au făcut cinste uniformei pe care o îmbracă, ajutând o bătrână de 73 de ani, din Epureni, judeţul Vaslui”, transmite Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

Sâmbătă, în jurul orei 12.00, bunica Maria a sunat la 112 şi a cerut ajutorul autorităţilor: „Sunt singură, nu am familie, sunt abia ieşită din spital şi nu mai am ce mânca!”.

„Întrucât în această perioadă dificilă, cei în etate sunt şi cei mai afectaţi, poliţiştii au facut un gest de omenie, cumparându-i bătrânei diverse alimente, încercând astfel să îi facă acesteia sărbătorile mai frumoase. A strâns fiecare cât a putut, au mers la magazin şi au cumpărat pentru bătrână alimente (orez, ulei, făina, fructe, legume, conserve, cozonaci, pâine, carne şi ouă)”, anunţă sursa menţionată.

Ionuţ, un tânăr agent de la ordine publică, a fost desemnat să-i ofere batrânei alimentele necesare, alături de urări de sănătate şi fericire.

„Emoţionată de gestul poliţiştilor, bunica Maria le-a mulţumit acestora pentru bunăvoinţa lor şi le-a transmis, la rândul ei, urări de sănătate, noroc şi putere de muncă”, conchide sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici