O conductă magistrală de apă rece s-a spart pe o stradă din Piteşti

O conductă magistrală de apă rece care face legătura cu CET Sud Piteşti s-a spart, vineri, în zona străzii Depozitelor din Piteşti - centura destinată traficului greu spre Râmnicu Vâlcea şi Curtea de Argeş -, iar jetul de apă a atins 40 de metri înălţime, fără însă ca traficul să fie oprit.

1 afișare

Avaria s-a produs în jurul orei 11.30, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şeful Poliţiei Rutiere Argeş, comisar şef Marian Badea, a declarat că traficul rutier pe artera respectivă nu a fost oprit, pentru că apa a ţâşnit în afara şoselei, ajungând doar pe o parte a uneia din cele patru benzi de circulaţie.

Apa din conductă s-a scurs timp de aproximativ 30 de minute, după care angajaţii regiei de apă au început remedierea avariei, iar la ora transmiterii acestei ştiri intervenţia continua.

Autorităţile locale susţin că avaria nu va afecta alimentarea cu apă rece şi caldă a oraşului deoarece CET Sud este în prezent în revizie, iar aprovizionarea cu apă a Piteştiului se realizează, în această perioadă, dintr-o sursă independentă de conducta magistrală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici