O cultură indoor de canabis a fost descoperită cu ocazia unor percheziţii în Baia Mare

Poliţiştii din Maramureş şi procurorii DIICOT au făcut, joi, trei percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, descoperind o cultură indoor de canabis recoltată, aproape 300 de grame de mercur şi bani. Trei băimăreni sunt audiaţi în acest caz.

552 afișări
Imaginea articolului O cultură indoor de canabis a fost descoperită cu ocazia unor percheziţii în Baia Mare

Maramureş: Cultură indoor de canabis, descoperită cu ocazia unor percheziţii

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţie, cele trei percheziţii au avut loc în municipiul Baia Mare, la locuinţele unor persoane bănuite de deţinere şi trafic de droguri de risc.

În urma percheziţiilor a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor, o cultură indoor de canabis recoltată, muguri de canabis, peste 80 de grame de canabis, 275 de grame de mercur, o instalaţie de iluminat, un cântar electronic şi telefoane mobile.

Persoanele vizate sunt trei băimăreni, în vârstă de 20, 25 şi 39 de ani, care fuseseră prinşi în trafic, înfebruarie, de către poliţiştii de frontieră, având în autoturism două recipiente în care se găsea o substanţă care părea a fi canabis şi un cântar electronic.

Cei trei băimăreni au fost duşi la audieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici