O elevă de 12 ani s-a spânzurat cu o coardă de cireşul din curtea casei sale

O elevăde 12 ani a fost găsită spânzurată cu o coardă, luni după-amiază, de un cireş aflat în curtea părinţilor săi din localitatea Comanca (Olt), lângă cadavru fiind găsit un bilet de adio în care minora mărturisea că a mai încercat să se sinucidă cu extraveral.

71 afișări

Cadavrul a fost descoperit, luni, în jurul după-amiezii, de către tatăl fetiţei. Nicu Ciobănică a declarat că, în jurul orei 16.00, a mers în grădină şi a observat-o pe fiica cea mică atârnată într-un cireş cu o coardă cu care -micuţa obişnuia să se joace. Lângă cadavrul Narcisei era un scaun cu ajutorul căruia fata şi-a urcat laţul în copac şi un bilet aruncat la câţiva metri de locul tragediei. Barbatul a strigat după ajutor pentru a-şi da copila jos în speranţa că o mai poate salva.

"Nu mi-a venit să cred că fata mea atârna în laţul acela. Am încercat să o strig însă nu mai mişca. Acum o să regret toată viaţa că am plantat pomul acesta. Lângă scaun, mai încolo, era un bilet pe care îl scrisese Narcisa. Spunea că regretă că va muri şi că ne iubeşte mult pe toţi. Ne desenase pe noi, părinţii ei şi pe sora ei. Mai scria acolo că a mai vrut să se sinucidă o dată luând extraveral", a spus tatăl fetei.

Copila era o elevă model. Urma să meargă în clasa a VI-a la şcoala generală din localitate. Luase numai note bune la învaţătură şi avea foarte multe diplome de merit.

"Doamne, de ce s-a omorât copila mea? Când am văzut-o aşa, fără suflare, am strigat repede după ajutor. Nu am mai aşteptat salvarea şi am dus-o cu o maşină. Când o vazu un medic mă întrebă dacă e gravidă. Nu înţelegea că fata mea s-a spânzurat",a declarat Nicoleta Ciobănică, mama fetei.

Nimeni nu-şi poate justifica gestul fetei. Mama acesteia spune însă că este posibil să se fi suferit de un complex de inferioritate faţă de sora sa.

"Când se juca cu sora ei, care e la liceu, spunea de multe ori că ea vrea să se omoare, dar noi nu am crezut-o. Îi zicea surorii sale că vrea şi ea sa ajungă cât mai repede la liceu", a mai spus mama fetei.

Poliţiştii din localitate au început o anchetă pentru a stabili care au fost împrejurările în care minora şi-a pus capăt zilelor

"Din primele verificări rezultă că este vorba despre suicid. Nu se cunsoc motivele pentru care minora s-a sinucis", a declarat agent principal Ilie Ciobanu din cadrul Postului de Poliţie Deveselu (Olt).

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Caracal în vederea necropsiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici