O elevă de clasa a VII-a a ajuns la spital după ce s-a aruncat de la etaj la o şcoală din Câmpina

O elevă a Grupului Şcolar "Mecanică 2" din municipiul Câmpina, judeţul Prahova, s-a aruncat de la etaj pe fereastra unui grup sanitar al unităţii şcolare, în timpul unei pauze, în urma incidentului fata fiind transportată la spital.

118 afișări
Imaginea articolului O elevă de clasa a VII-a a ajuns la spital după ce s-a aruncat de la etaj la o şcoală din Câmpina

O elevă de clasa a VII-a a ajuns la spital după ce s-a aruncat de la etaj la o şcoală din Câmpina (Imagine: Marius Vasilica/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Prahova, Gheorghe Borovină, o elevă din clasa a VII-a a Grupului Şcolar "Mecanică 2" din municipiul Câmpina s-a aruncat, joi, de etajul întâi al unităţii.

Fata a sărit pe fereastra unuia dintre grupurile sanitare în pauza dintre ora a patra şi a cincea.

Conform sursei citate, imediat la locul incidentului a sosit o ambulanţă, eleva fiind transportată la Spitalul Municipal Câmpina, unde medicii au constatat că are o fractură la un picior.

Inspectorul şef Gheorghe Borovină a precizat că fata provine dintr-o familie dezorganizată, cu probleme sociale.

Întrebat dacă există posibilitatea ca ea să fi fost aruncată de cineva pe fereastra şcolii, Borovină a răspuns că această ipoteză este exclusă.

Eleva a fost trimisă la şcoala specială de la Voila, unde va fi supusă unor examene psihiatrice de specialitate, a mai spus şeful Inspectoratului Şcolar Prahova

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici