O femeie a murit, iar copilul ei este în stare gravă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

O femeie de 26 de ani, din Buzău, a murit, iar copilul său de şapte ani a fost găsit inconştient, sâmbătă. Cei doi au fost descoperiţi de vecini, intoxicaţi cu monoxid de carbon, de la soba cu care încălzeau locuinţa. Alerta a fost dată de soţul femeii, deoarece aceasta nu a răspuns la telefon.

837 afișări
Imaginea articolului O femeie a murit, iar copilul ei este în stare gravă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

O femeie a murit, iar copilul ei este în stare gravă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, copilul de 7 ani, din Smeeni, judeţul Buzău, a fost dus la UPU, inconştient. Copilul a fost găsit în aceeaşi cameră cu mama sa, care a murit.

„A fost adus în Unitatea de Primiri Urgenţe un copil de şapte ani, cu stare generală gravă, găsit inconştient acasă, în aceeaşi cameră în care era şi mama decedată, sub influenţa monoxidului de carbon şi a fumului de la sobă. În acest moment copilul este la UPU, într-o stare mult mai bună”, au spus sursele citate.

Se pare că mama copilului, o femeie de 26 de ani, nu a răspuns soţului la telefon, acesta fiind la muncă în străinătate. Speriat, bărbatul a alertat vecinii.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon provenit de la soba cu care încălzeau locuinţa.

O anchetă a fost declanşată în acest caz pentru a se stabili când a murit femeia şi dacă a existat o defecţiune a sobei sau dacă aceasta a fost folosită greşit.

Taguri:
incendiu,
deces,
copil

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici