Video O femeie care ar fi prejudiciat CAR a Pensionarilor cu 135.000 lei, arestată

O Femeie din Dolj acuzată că a întocmit în fals mai multe contracte de împrumut în numele unor persoane din cinci localităţi, în calitate de delegat al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Băileşti, a fost arestată, miercuri, de magistraţii Judecătoriei Segarcea.

447 afișări

Ştefania Popa, în vârstă de 47 ani, din comuna doljeană Goicea, acuzată că a prejudiciat Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor cu 135.000 de lei a fost arestată de Judecătoria Segarcea pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Judecătoria Segarcea a emis mandatul de arestare pentru 15 zile, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, comisar Adrian Căpraru.

Femeia nu a permis accesul poliţiştilor în curtea casei sale din Goicea, astfel că oamenii legii, care au mers la locuinţa sa pentru a face o percheziţie, au fost nevoiţi să sară gardul.

"Dă Ştefane drumul la câine, ca să se sature!", i-a strigat femeia unui bărbat în momentul în care unul dintre poliţişti a sărit gardul.

În momentul în care cel de-al doilea poliţist se pregătea să sară gardul, femeia i-a spus: "Staţi domne' că vă dau eu drumul, că nu suntem în junglă!".

Potrivit poliţiştilor, Ştefania Popa, delegat al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Băileşti, a întocmit, în perioada ianuarie-septembrie, mai multe contracte de împrumut în fals pentru persoane din localităţile Goicea, Cârna, Bârca, Bistreţ şi Craiova, inducând în eroare atât părţile vătămate, cât şi unitatea creditoare.

Lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor şi ai Poliţiei oraşului Segarcea au făcut, vineri după-amiază, trei percheziţii domiciliare în baza unor mandate emise de judecători la locuinţele deţinute de femeie, dar şi la sediul CARP Băileşti, de unde au fost ridicate mai multe documente şi înscrisuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici