O femeie care trebuia să stea în izolare a forţat intrarea într-o localitate în carantină

  • O femeie din Tecuci, care trebuia să stea în izolare la domiciliu, a ieşit la plimbare şi a forţat intrarea într-o localitate aflată în carantină.
  • Incidentul s-a produs în noaptea de luni spre marţi la intrarea în localitatea Iveşti. Femeia a fost amendată şi a fost dusă acasă de jandarmi.
524 afișări
Imaginea articolului O femeie care trebuia să stea în izolare a forţat intrarea într-o localitate în carantină

O femeie care trebuia să stea în izolare a forţat intrarea într-o localitate în carantină

Potrivit jandarmilor gălăţeni, luni, în jurul orei 20:00, în filtrul de control situat la intrarea în zona de carantină din comuna Iveşti s-a prezentat un autoturism în interiorul căruia se aflau un bărbat şi o femeie, ambii domiciliaţi în municipiul Tecuci.

Fiind întrebaţi despre motivul prezenţei în zona de carantină cei doi au spus că au ieşit la plimbare pentru a vedea casele din zonă.

Jandarmii le-au spus că accesul este restricţionat din cauza carantinei şi i-au verificat pe cei doi în baza de date. Astfel, au aflat că femeia are aplicată măsura izolării la domiciliu, deoarece în data de 15 octombrie a revenit în România, dintr-o zonă roşie.

Femeia, în vârstă de 21 ani, a fost amendată cu 2.000 lei şi a fost dusă la domiciliul declarat în momentul în care s-a aplicat măsura izolării. La rândul său, bărbatul, în vârstă de 37 ani, a fost îndrumat să contacteze DSP Galaţi pentru a se informa dacă şi asupra lui s-a dispus măsura izolării la domiciliu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici