O femeie din Italia a murit după ce s-a aruncat de pe un pod, cu copilaşul său în braţe

  • O femeie din italia a murit după ce s-a aruncat de pe un pod, cu copilaşul său în braţe.
  • Femeia avea 31 de ani.
  • Tragedia s-a produs la mai puţin de 30 de kilometri de Castello di Godego, un alt oraş din provincia Treviso, unde sâmbătă un tată şi-a ucis fiul de doi ani şi apoi şi-a luat viaţa.
5456 afișări
Imaginea articolului O femeie din Italia a murit după ce s-a aruncat de pe un pod, cu copilaşul său în braţe

Femeia de 31 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe podul Vidor, în Treviso, ţinându-şi fiul în vârstă de un an şi jumătate în braţe, potrivit Corriere della Sera.

Copilul a fost găsit de salvatori în condiţii critice şi a fost dus la spitalul din Treviso.

Femeia ieşise din casă în jurul orei 20.00. Când s-a declanşat alarma, carabinierii i-au găsit maşina goală, lângă podul de peste râul Piave, înalt de 15 metri. Pe mal, pompierii au găsit corpul femeii, şi copilul, care a supravieţuit, dar este în stare foarte gravă.

Tragedia s-a produs la mai puţin de 30 de kilometri de Castello di Godego, un alt oraş din provincia Treviso, unde sâmbătă un tată şi-a ucis fiul de doi ani şi apoi şi-a luat viaţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
femeie,
pod,
copil,
italia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici