O femeie din Medgidia a murit într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa

O femeie a murit, în cursul nopţii de joi spre vineri, într-un incendiu puternic care i-a cuprins apartamentul din Medgidia în care locuia, cel mai probabil focul pornind de la o lumânare lăsată aprinsă, informează corespondentul MEDIAFAX.

176 afișări
Imaginea articolului O femeie din Medgidia a murit într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa

O femeie din Medgidia a murit într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit la scurt timp după miezul nopţii de joi spre vineri, într-un apartament situat la etajul patru, în blocul R6 de pe strada Rahovei din municipiul Medgidia. La faţa locului s-a deplasat o autospecială a ISU „Dobrogea”, de la staţia din municipiu, militarii reuşind să stingă focul după aproximativ o oră. Ei au descoperit în apartament trupul carbonizat al unei femei de aproximativ 45 de ani.

Cauza probabilă a incendiului este, conform pompierilor, o lumânare lăsată aprinsă. La faţa locului au ajuns şi poliţişti, care au deschis o anchetă. Trupul victimei a fost dus la Morgă, medicii legişti urmând să stabilească cu exactitate cauzele decesului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici