O femeie din Mehedinţi a vrut să îşi scape soţul de amendă. Ce sumă le-a oferit poliţiştilor

  • În timp ce poliţistul făcea verificările, soţia şoferului i-a oferit agentului de poliţie, cu titlu de mită, suma de 200 de euro, pentru a nu lua măsurile legale faţă de soţul său.
  • În acest caz a fost întocmit dosar penat pentru dare de mită, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.
816 afișări
Imaginea articolului O femeie din Mehedinţi a vrut să îşi scape soţul de amendă. Ce sumă le-a oferit poliţiştilor

O femeie din Mehedinţi a vrut să îşi scape soţul de amendă. Ce le-a oferit poliţiştilor

În timpul nopţii de luni spre marţi, poliţistul a oprit în trafic, pe DN6, în Orşova, o maşină înmatriculată în Marea Britanie, care a depăşit neregulamentar.

„Cu ocazia controlului auto, în portbagajul autoturismului au fost identificate şi două cutii cu materiale pirotehnice”, spun reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

Imediat după denunţ, poliţiştii anticorupţie ai DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, i-au prins în flagrant pe cei doi soţi, care au oferit poliţistului mită pentru ca acesta să nu-i reţină permisul de conducere şoferului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici