O femeie în vârstă de 95 de ani s-a vindecat de COVID-19 în Italia. Nu a fost tratată cu medicamente antivirale specifice

  • Alma Clara Corsini are 95 de ani şi a fost declarată vindecată
  • Ea a fost tratată la Spitalul din Modena
  • Medicii spun că femeia s-a vindecat fără medicaţie antivirală specifică
4492 afișări
Imaginea articolului O femeie în vârstă de 95 de ani s-a vindecat de COVID-19 în Italia. Nu a fost tratată cu medicamente antivirale specifice

DE PUBLICAT Victoria celei mai vârstnice paciente din Italia în lupta cu virusul. E cea mai bătrână pacientă

O femeie în vârstă de 95 de ani, Alma Clara Corsini, este cea mai bătrână pacientă declarată vindecată în Italia. Femeia este din Fanano, provincia Pavullo, şi a fost tratată la Modena.
 
"Sunt bine, am avut noroc că nişte oameni incredibil au avut grijă de mine. Mă vor trimite acasă în scurt timp", a declarat ea, potrivit Gazzetta Di Modena.
 
Potrivit Gazzetta Di Modena, Alma Clara Corsini nu a fost tratată cu medicamente antivirale specifice, ci sistemul său imunitar a reuşit să învingă virusul.
 
În Italia au murit peste 5.400 de oameni din acuza COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici