O femeie infectată cu noul coronavirus a fugit de două ori din spitale. Unde a fost găsită, la prima tentativă

O femeie infectată cu noul coronavirus a fugit de două ori din spitale: prima dată din Spitalul Filantropia, apoi din Spitalul de Boli Infecţioase Craiova.

378 afișări
Imaginea articolului O femeie infectată cu noul coronavirus a fugit de două ori din spitale. Unde a fost găsită, la prima tentativă

O femeie infectată cu noul coronavirus a fugit de 2 ori din spitale

În 11 iunie a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce le începutul lunii A.M. a plecat din Spitalul Filantropia, unde era internată la secţia de Obstretică Ginecologie, testată pozitiv Covid 19.

Femeia a fost găsită în aceeaşi zi în comuna Giurgiţa din judeţul Dolj, într-un microbuz plin cu pasageri, care mergea spre comuna Bistreţ, judeţul Dolj.

Marţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova anunţă că a fost înregistrat un nou dosar penal tot pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce în 14 iunie A.M., infectată cu virusul SARS COV-2, a plecat din Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumofiziologie „Victor Babeş” Craiova, unde era internată.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre una şi aceeaşi femeie.

Cercetările se fac in rem.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici