O femeie şi copilul ei, de doar 9 luni, au fost spulberaţi de o maşină. Elicopter SMURD, solicitat după accident. FOTO

  • O femeie de 39 de ani şi bebeluşul ei de doar 9 luni au fost spulberaţi de o maşină, joi, în localitatea Neajlov, judeţul Giurgiu.
  • În zonă a fost solicitat elicopterul SMURD.
  • Copilul va fi dus la un spital din Capitală.
1552 afișări
Imaginea articolului O femeie şi copilul ei, de doar 9 luni, au fost spulberaţi de o maşină. Elicopter SMURD, solicitat după accident. FOTO

Accidentul rutier a avut loc în localitatea Neajlov, din judeţul Giurgiu. O femeie în vârstă de 39 de ani şi un copil de 9 luni au fost loviţi de un autoturism, potrivit ISU Giurgiu.

Un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, o ambulanţă SAJ şi un elicopter SMURD au intervenit la locul producerii accidentului pentru acordarea primului ajutor.

Copilul a fost preluat de medicul de pe elicopter, este conştient şi va fi transportat la un spital din Bucureşti.

Mama bebeluşului este conştientă, dar are leziuni la nivelul feţei şi al piciorului drept.Ea a fost preluată de paramedici şi va fi transportată la spital, potrivit ISU Giurgiu.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici