Video O fetiţă aflată în cărucior, lovită de o maşină pe trecerea de pietoni - VIDEO

O fetiţă de un an şi şapte luni, aflată într-un cărucior, a fost rănită marţi pe o trecere de pietoni din Bistriţa, de un şofer care nu a acordat prioritate mamei copilului, care împingea căruciorul.

47 afișări

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.00, pe Calea Moldovei din Bistriţa.

Şoferul unei maşini înmatriculate în Bihor, care era inscripţionată cu însemne de taxi, nu a acordat prioritate pe o trecere de pietoni unei femei care împingea un cărucior şi a lovit, în plin, fetiţa de un an şi şapte luni care se afla în acesta şi care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Vezi aici video de la camera de supraveghere

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Claudia Rădoi, a declarat că şoferul, M.C. (23 de ani), nici măcar nu a frânat, cu toate că trecerea de pietoni era semnalizată corespunzător şi nu era lipsită de vizibilitate, deşi era după o curbă.

"Nu a frânat, aşa mi-au spus colegii care au fost la faţa locului. Este o maşină de taxi, dar nu am informaţii dacă şoferul era în timpul serviciului şi presta activitate de taximetrie. Cert este că maşina e înmatriculată în Bihor. Mama, o femeie de 23 de ani, nu a păţit nimic, doar fetiţa a ajuns la spital, e la UPU şi se fac toate investigaţiile. Viaţa ei nu este în pericol", a declarat Rădoi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii vor face încadrarea juridică a faptei după ce vor afla numărul de zile de îngrijiri medicale de care are nevoie fetiţa pentru a se vindeca.

La verificarea cu aparatul etilotest s-a stabilit că şoferul nu consumase alcool.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici