O fetiţă de 10 ani din Brăila a fost violată de doi bărbaţi. Locul în care au ademenit-o agresorii

O fetiţă de 10 ani a fost ademenită de doi bărbaţi într-o locuinţă din Brăila şi violată. Poliţia a fost sesizată de medici, după ce mama a mers cu copila la spital.

14662 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 10 ani din Brăila a fost violată de doi bărbaţi. Locul în care au ademenit-o agresorii

O fetiţă de 10 ani din Brăila a fost violată de doi bărbaţi după ce a fost ademenită

Potrivit unui comunicat transmis luni seară de Poliţia Brăila, în noaptea de duminică spre luni poliţiştii au fost sesizaţi de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila că o femeie din oraş s-a prezentat împreună cu fiica sa, în vârstă de 10 ani, pentru a fi consultată.

Femeia a susţinut că fata a fost violată.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, în cursul zilei de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, în timp ce fetiţa se afla într-un cartier din oraş, ar fi fost acostată de doi bărbaţi necunoscuţi şi ademenită să meargă într-o locuinţă din Brăila. Aici, prin violenţă, ar fi fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu aceştia”, arată Poliţia Brăila.

La scurt timp de la sesizare, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au reuşit să-i prindă pe cei doi tineri, cu vârste de 20 şi 30 de ani, bănuiţi de viol.

Aceştia au fost duşi la sediul Poliţiei.

A fost întocmit un dosar penal viol, fiind continuate cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fetiţă,
viol,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici