O irlandeză a fost violată şi aruncată pe geam de la etajul 1 al unui bloc din Vaslui

O tânără de 24 de ani, cetăţean irlandez, a ajuns marţi seară la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu mâna ruptă şi mai multe contuzii după ce, susţine aceasta, ar fi fost violată şi apoi aruncată pe geam de la etajul unu, chiar de către iubitul ei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

36938 afișări
Imaginea articolului O irlandeză a fost violată şi aruncată pe geam de la etajul 1 al unui bloc din Vaslui

O irlandeză a fost violată şi aruncată pe geam de la etajul 1 al unui bloc din Vaslui

"Pacienta a fost adusă de ambulanţă, policontuzionată prin cădere de la înălţime. A declarat că a fost aruncată de la primul etaj al unui imobil de către prieten, după ce a fost violată şi agresată fizic. Starea pacientei este bună acum. Prezintă fractură de antebraţ, un traumatism de coloană cervicală care necesită investigaţii computer tomograf", a declarat pentru MEDIAFAX, medicul Carmina Piseru, şefa secţiei UPU din cadrul Spitalului Judeţean Vaslui.

Tânăra irlandeză urmează să fie supusă unor investigaţii medicale amănunţite.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor care au demarat cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a fost rănită tânăra.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici