O lebădă prinsă în gheaţă pe râul Suceava a fost salvată de un trecător

O lebădă care a rămas blocată în gheaţă pe râul Suceava a fost observată de un tânăr care trecea prin zonă şi a solicitat sprijinul pompierilor.

1096 afișări
Imaginea articolului O lebădă prinsă în gheaţă pe râul Suceava a fost salvată de un trecător

O lebădă prinsă în gheaţă pe râul Suceava a fost salvată de un trecător

Tânărul Petru Ciolpan a observat pasărea şi a solicitat sprijinul pompierilor militari, anunţă, duminică, ISU Suceava, pe Facebook.

Cu ajutorul unei bărci pneumatice, pompierii au ajuns la lebădă şi au recuperat-o, însă, din păcate, unul dintre picioruşe era rupt.

Tânărul care a văzut pasărea prima dată a luat lebăda şi a dus-o la medicul veterinar Gabriel Gaşpar, care se va ocupa benevol de îngrijirea ei.

ISU Suceava atrage atenţia că în această perioadă lebedele suferă cel mai mult din cauza temperaturilor scăzute, iar pericolul ca păsările să fie prinse în gheaţă este foarte crescut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici