O lună de festival la Cluj, Street Food Park salvează vara

  • Street Food Park a devenit, pentru o lună, cea mai mare terasă din Cluj
  • La festivalul de mâncare stradală te aşteaptă un meniu variat, decoruri boeme şi muzică live
  • În zona festivalului au voie doar 400 de persoane şi sunt luate măsuri de siguranţă
776 afișări

Ţi-e dor de un festival? Timp de o lună la Cluj delicatesele culinare sunt vedetele verii. La Street Food Park te aşteaptă 12 bucătari care sunt gata să îţi gătească de la burgeri şi pizza până la paste şi alte preparate din bucătăria internaţională. În plus, poţi să te relaxezi în hamac şi să te bucuri de muzică live. Nu sunt uitate nici măsurile de siguranţă iar în zona verde a festivalului au voie doar 400 de persoane în acelaşi timp.

Răzvan Chirilă, chef: "Atmosfera este foarte faină. Organizatorii au găsit o soluţie pentru a ne salva vara cu acest Street Food Park. Noi am propus trei preparate, venim deja cu celebru gyros al nostru, am mai adus falafelul pentru cei care vor să mănânce vegetarian şi celebrii virşli de Alba."

Fulga, clientă: "E o idee foarte bună, că mai ieşim şi noi la aer. E relaxant, e  umbra, e bine!"

Bianca Szocz, PR Street Food Park:"Accesul în perimetru se face doar după termoscanare, am pus dezinfectant în toate zonele, mesele sunt distanţate la doi metri.  Avem de toate pentru toată lumea."

 

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici