O maşină a ars într-un canal de scurgere a apei pluviale. Ce le-a spus poliţiştilor şoferul care a condus maşina băut

O maşină a ars, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, într-un canal de scurgere a apei pluviale, din comuna Cuca, judeţul Galaţi. Poliţiştii au găsit la faţa locului şoferul care a condus maşina şi s-a răsturnat, acesta fiind băut şi fără permis, iar autoturismul, neînmatriculat.

476 afișări
Imaginea articolului O maşină a ars într-un canal de scurgere a apei pluviale. Ce le-a spus poliţiştilor şoferul care a condus maşina băut

O maşină a ars într-un canal de scurgere a apei pluviale. Ce le-a spus poliţiştilor şoferul care a condus maşina, băut

Potrivit Poliţiei Galaţi, într-un canal de scurgere a apei pluviale, din Cuca, a ars o maşină.

Poliţiştii gălăţeni au găsit autoturismul şi, lângă el, un bărbat de 35 de ani, din localitate, care le-a declarat oamenilor legii că a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat, dar a reuşit să iasă nevătămat, înainte că vehiculul să ia foc.

„În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere, se află sub influenţa alcoolului (0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi autoturismul este neînmatriculat”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Galaţi.

Bărbatul este cercetat de poliţişti pentru distrugere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici