O maşină a căzut de pe un pod, şoferul scăpând fără nicio zgârietură

Un bărbat din Haţeg a scăpat fără nicio zgârietură după ce autoutilitara în care se afla a căzut de la peste opt metri înălţime de pe un pod unde se fac lucrări de modernizare, bărbatul sărind pe bancheta din spate între haine.

1 afișare

Accidentul s-a produs, miercuri după-amiază, pe şosea aflată în lucru care leagă municipiul Hunedoara de Drumul European 68. Martorii povestesc că şoferul autoutilitarei a încercat să frâneze la marginea podului la care se efectuează lucrări de reparaţii, însă autoutilitara a intrat în derapaj.

"O volă din şantier a ieşit pe şosea. Autoturismul Tico din faţa mea a frânat. Am pus şi eu frână, dar am simţit că derapez. Ca să nu strivesc Tico între maşina mea şi volă am virat stânga. Mi-am dat seama că duba se răstoarnă, aşa că am sărit pe bancheta din spate, între haine. Am simţit că picăm în gol şi am ajuns cu capul în jos. Am ieşit singur din maşină", a declarat şoferul dubei, Claudiu Dumitraş.

Bărbatul spune că maşina, care a fost distrusă în proporţie de aproximativ 50%, a fost cumpărată de curând din Germania la mâna a doua cu 8.000 de euro şi că are asigurare.

Un echipaj al Biroului Poliţiei Rutiere Hunedoara face măsurători pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

"Autovehiculul a căzut de la aproximativ opt metri înălţime. Din primele cercetări rezultă că evenimentul rutier s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum în lucru", a afirmat agentul şef adjunct Mihai Drăguşin de la Biroul Poliţiei Rutiere Hunedoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici