O maşină, implicată într-un accident, a căzut în pârâu, în Sibiu. Două persoane au fost rănite. FOTO

Două persoane au fost rănite, duminică, după ce o maşină nu a păstrat distanţa şi a izbit puternic un alt autoturism, pe DN1, în localitatea Porumbacu de Jos, judeţul Sibiu. Maşina lovită a căzut într-un pârâu.

246 afișări
Imaginea articolului O maşină, implicată într-un accident, a căzut în pârâu, în Sibiu. Două persoane au fost rănite. FOTO

Sibiu: Doi răniţi după ce o maşină a căzut într-un pârâu, lovită de un alt autoturism

Potrivit Isu Sibiu, accidentul s-a produs în localitatea Porumbacu de Jos, între două autoturisme. În urma impactului, una dintre maşini a căzut în pârâu. Două persoane au primit îngrijiri medicale, ambele fiind ieşite singure din maşini.

Poliţiştii spun că şoferul unui autoturism condus spre Braşov nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de o maşină care intenţiona să vireze la stânga şi a lovit-o. Şoferul care a produs accidentul are 31 de ani şi este din Prahova. Cealaltă maşină era condusă de un sibian în vârstă de 62 de ani.

Au fost răniţi şoferul maşinii lovite şi o femeie din maşina care a provocat accidentul, în vârstă de 38 de ani. Aceasta a ajuns la spital, în timp ce sibianul în vârstă de 62 de ani a refuzat transportul la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici