O maşină s-a rupt în două, lovită de tren, în judeţul Bacău / Doi copii şi doi adulţi au murit

O maşină s-a rupt în două în urma unui accident între un tren şi un autoturism, la trecerea la nivel cu calea ferată situată la ieşire din halta Orbeni, judeţul Bacău. Sunt patru victime.

1531 afișări
Imaginea articolului O maşină s-a rupt în două, lovită de tren, în judeţul Bacău / Doi copii şi doi adulţi au murit

Sursa foto: CFR

UPDATE: Pompierii băcăuani anunţă că, în urma impactului, au rezultat patru victime, pentru care s-a declarat decesul. Este vorba despre doi minori şi doi adulţi.

Cazul a rămas în atenţia poliţiei, care va stabili împrejurările care au condus la producerea evenimentului.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Potrivit informaţiilor transmise de purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, trenul IR 1754, care circula în relaţia Suceava - Bucureşti Nord, a surprins şi lovit un autoturism aflat pe trecerea la nivel cu calea ferată, dotată cu semnalizare automată (SAT).

În urma impactului, sunt patru victime.

Trenul IR 1754 a oprit în apropierea locului accidentului. Circulaţia feroviară între Hm Odorhei şi Hm Sascut este închisă pe ambele fire, traficul urmând a fi reluat după finalizarea demersurilor organelor abilitate.

„Menţionez faptul că semnalizarea automată de la trecerea la nivel cu calea ferată funcţiona în condiţii normale, iar următorul tren care este programat să tranziteze zona respectivă este IR 1543, în jurul orei 17.00. În acest moment circulaţia feroviară între Hm Odorhei şi Hm Sascut este închisă pe ambele fire, traficul urmând a fi reluat după finalizarea demersurilor organelor abilitate”, a adăugat Oana Brânzan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici