O mulţime de oameni a fost dispersată cu gaze lacrimogene la deschiderea unui nou magazin Lidl în Franţa. Magazinul vindea PS4 cu 95 de euro

  • Un nou magazin Lidl din regiunea Paris a atras interesul unui număr mare de clienţi
  • Lidl a oferit console PS4 la un preţ foarte mic
  • Din cauza faptului că oamenii nu au respectat măsurile de distanţare socială, magazinul a decis să nu deschidă
1756 afișări
Imaginea articolului O mulţime de oameni a fost dispersată cu gaze lacrimogene la deschiderea unui nou magazin Lidl în Franţa. Magazinul vindea PS4 cu 95 de euro

Sursa foto: captură foto Twitter / @Dauvers70

Peste 400 de oameni au venit pentru a beneficia de pe urma unei oferte extrem de atractive propusă cu ocazia deschiderii unui nou magazin Lidl în regiunea Paris: un Playstation 4 (model slim de 500 GB) vândut cu 95 de euro în loc de 299 de euro. Oferta a fost popularizată prin intermediul unei platforme de reduceri valabile online şi în magazine.

Conducerea magazinului a decis în ultima clipă să amâne deschiderea din cauza faptului că oamenii veniţi în număr mare nu au respectat normele de distanţare socială. „Perspectiva acestei vânzări a atras un număr foarte mare de oameni şi credem că nu sunt îndeplinite condiţiile de securitate pentru a menţine deschis supermarketul", au declarat aceştia.

Oamenii au aşteptat mai multe ore, unii chiar din ziua precedentă, dar degeaba. Decizia i-a înfuriat pe aceştia iar jandarmeria a intervenit pentru a dispersa mulţimea. Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene, iar câteva persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

Magazinul se va deschide oficial în cursul acestei săptămâni. Cu toată vâlva creată, Lidl nu va menţine oferta pentru PS4, vânzarea consolei este definitiv anulată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici