O nouă tragedie pe şosele. Accident cu trei victime provocat de un şofer băut

Trei persoane au fost rănite după ce un şofer aflat sub influenţa alcoolului a provocat un accident rutier într-o localitate din Neamţ.

475 afișări
Imaginea articolului O nouă tragedie pe şosele. Accident cu trei victime provocat de un şofer băut

O nouă tragedie pe şosele. Accident cu trei victime provocat de un şofer băut

„În noaptea de 20 august, în jurul orei 00:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 17B, în localitatea Poiana Teiului. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din judeţul Suceava, conducea un autoturism din direcţia Borca-Poiana Largului, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 41 de ani, din Răuceşti, ce afla staţionat la culoarea roşie a semaforului”, transmite aIPJ Neamţ.

Şoferul de 54 de ani şi a alţi doi pasageri cu vârste de 13, respectiv 69 de ani, din ambele autoturisme, au fost răniţi.

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului din judeţul Suceava. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, menţionează poliţiştii din Neamţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
alcool,
şofer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici