O persoană rănită şi patru apartamente avariate, în urma unei explozii într-un bloc din Slatina

O persoană a fost rănită, iar patru apartamente au fost avariate, în urma unei explozii puternice produse, marţi la prânz, într-un bloc din municipiul Slatina

53 afișări
Imaginea articolului O persoană rănită şi patru apartamente avariate, în urma unei explozii într-un bloc din Slatina

O persoană rănită şi patru apartamente avariate, în urma unei explozii într-un bloc din Slatina (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Deflagraţia a avut loc marţi în jurul orei 11.15, într-un bloc de pe strada Lalelelor din municipiul Slatina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, sergent major Alin Băseşteanu, pompierii militari au intervenit după ce au fost sesizaţi prin 112 că într-o locuinţă de la parterul unui bloc a avut loc o explozie puternică, primele date arătând că deflagraţia ar fi fost cauzată de o acumulare de gaze.

"În urma exploziei au fost afectate mai grav alte trei apartamente în afară de cel în care s-a produs deflagraţia. De asemenea, a fost afectată structura de rezistenţă a blocului până la etajul al treilea şi aşteptăm un specialist să vină să ne spună concret cât de afectată este structura. În afara celor patru apartamente afectate mai grav, cam fiecare locuinţă din bloc a avut ceva de suferit. La unele apartamente uşa nu se mai închide, iar la un altul tocăria balconului a căzut", a declarat corespondentului MEDIAFAX sergentul major Alin Băseşteanu.

Conform sursei citate, proprietarul apartamentului în care a avut loc explozia a suferit arsuri de gradele doi şi trei, el fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

În urma exploziei au fost afectate şi trei autoturisme parcate în faţa blocului.

Zona în care se află blocul a fost asigurată de pompieri, care au solicitat sistarea furnizării gazelor în imobilul respectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici