O pisică rămasă captivă într-un magazin sigilat de ANAF va fi eliberată de pompieri. FOTO

O pisică este captivă de mai multe zile într-un magazin din Drobeta Turnu Severin după ce inspectorii ANAF au decis să pună sigiliul pe clădire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7020 afișări
Imaginea articolului O pisică rămasă captivă într-un magazin sigilat de ANAF va fi eliberată de pompieri. FOTO

O pisică captivă într-un magazin sigilat de ANAF va fi eliberată de pompieri. FOTO

Magazinul de haine în care se află pisica este situat pe Bulevardul Revoluţiei din Drobeta Turnu Severin şi a fost sigilat de inspectorii ANAF înainte de Revelion.

Trecătorii au observat animalul în urmă cu mai bine de o săptămână şi au vrut să îl salveze, însă imobilul este închis oficial de către autorităţi.

O femeie a sunat, in cursul zilei de joi, la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, însă aceştia au sfătuit-o să se adreseze Poliţiei. Poliţiştii au spus însă că pentru salvarea pisicii este nevoie ca inspectorii ANAF din Târgu Jiu să fie de faţă în momentul intrării magazin.

 

Ei au comunicat că vineri inspectorii ANAF vor veni să desigileze uşa, urmând să se întocmească un proces verbal în acest sens.

Magazinul de haine a fost sigilat din cauza unor probleme pe care proprietarul turc le avea cu legea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici