O poză cutremurătoare, cu o turmă de elefanţi mâncând din gunoaie, a fost premiată la competiţia Royal Society of Biology

  • Poza este realizată de Tilaxan Tharmapalan şi ilustrează o turmă de elefanţi mâncând din gunoaie, în Sri Lanka.
  • Valoarea premiului Royal Society of Biology este de 1.000 de lire sterline.
1096 afișări
Imaginea articolului O poză cutremurătoare, cu o turmă de elefanţi mâncând din gunoaie, a fost premiată la competiţia Royal Society of Biology

Fotografie de Tilaxan Tharmapalan

O poză cutremurătoare realizată de Tilaxan Tharmapalan, care ilustrează o turmă de elefanţi mâncând din gunoaie, în Sri Lanka, a câştigat marele premiu al competiţiei de fotografie Royal Society of Biology. Elefanţii sunt surprinşi în timp ce rumegă prin gunoaie, aproape de districtul Ampara.

Autorităţile au interzis de curând aruncarea deşeurilor în zonă, după ce mai mulţi elefanţi au murit din cauză că au mâncat din gunoaie.

Fotografia realizată de Tilaxan Tharmapalan a fost aleasă de juriu pentru felul exemplar de a se raporta la tema competiţiei de anul acesta, ”Lumea în schimbare”. Valoarea premiului este de 1.000 de lire sterline. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici