O rachetă de fabricaţie rusă a căzut pe teritoriul Republicii Moldova la mai puţin de 25 km de graniţa cu România

O rachetă de fabricaţie rusescă a fost descoperită în apropierea oraşului Briceni din Republica Modova. Localitatea este la mai puţin de 25 de km de graniţa cu România.

1113 afișări
Imaginea articolului O rachetă de fabricaţie rusă a căzut pe teritoriul Republicii Moldova la mai puţin de 25 km de graniţa cu România

Foto: MAI Moldova

Racheta a căzut într-o livadă şi a fost descoperită de o patrulă a Poliţiei de Frontieră, anunţă autorităţile moldovene.

„În urmă cu puţin timp,  în apropierea oraşului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliţiei de frontieră, care din cauza bombardamentelor ruseşti de astăzi, şi-au intensificat gradul de atenţie. În conformitate cu planurile de acţiune ale MAI, poliţia de frontieră a intensificat patrulele şi a ridicat gradul de atenţie în zona comisariatelor Briceni şi Ocniţa”, transmit reprezentanţii MAI Moldova.

Racheta de fabricaţie rusescă ar fi fost lansată de ucrainieni pentru a intercepta o rachetă rusescă ce viza teritoriul Ucrainei.

Localitatea este la mai puţin de 25 de km de graniţa cu România. 

În actualizare

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici