O reprezentanţă auto din Timişoara a fost spartă, hoţii fugind cu 60.000 de lei

O reprezentanţă auto a firmei Toyota din Timişoara a fost spartă, în noaptea de joi spre vineri, hoţii reuşind să deschidă seiful de unde au luat 60.000 de lei.

20 afișări
Imaginea articolului O reprezentanţă auto din Timişoara a fost spartă, hoţii fugind cu 60.000 de lei

O reprezentanţă auto din Timişoara a fost spartă, hoţii fugind cu 60.000 de lei (Imagine:Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Marinela Apostolache, hoţii au intrat în sediul reprezentanţei Toyota prin forţarea uşilor de la intrare şi au scos în curte o casă de bani de mărime medie, pe care au spart-o, folosind ustensile găsite în interiorul reprezentanţei auto.

"Am fost sesizaţi că, în noaptea de joi spre vineri, persoane încă necunoscute au pătruns într-o reprezentanţă auto prin forţarea uşilor de la intrare. Hoţii au luat o casă de bani de mărime medie, au ieşit cu ea în curtea societăţii şi au deschis-o cu ajutorul unor ustensile pe care le-au găsit în interiorul societăţii şi pe care le-au abandonat apoi la faţa locului. Din primele cercetări, se pare că hoţii au fugit cu 60.000 de lei", a spus Apostolache.

Conform acesteia, societatea nu avea sistem de alarmă, şi nici camere de supraveghere, dar avea un paznic de noapte care spune, însă, că nu a auzit nimic.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici