O româncă căutată în Cipru pentru trafic de persoane a fost prinsă în Capitală

Elena Duca, o româncă căutată internaţional de autorităţile din Cipru după ce ar fi traficat mai multe femei şi le-ar fi obligat să se căsătorească cu migranţi, în Grecia, a fost prinsă luni seară în Capitală, fiind astfel pus în executare mandatul european de arestare, anunţă Poliţia Ilfov.

488 afișări
Imaginea articolului O româncă căutată în Cipru pentru trafic de persoane a fost prinsă în Capitală

O româncă căutată în Cipru pentru trafic de persoane a fost prinsă în Capitală

" Luni seară, în jurul orei 19.00, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Ilfov a pus în executare un mandat european de arestare, emis de către autorităţile din Cipru, la data de 17.05, pe numele unei femei de 47 de ani. Cea în cauză este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane", anunţă Poliţia Ilfov.

Reprezentanţi ai Poliţiei Ilfov au declarat pentru MEDIAFAX că femeia este Elena Duca, căutată de autorităţile din Cipru după ce, alături de alte persoane, ar fi traficat femei din România şi Bulgaria şi le-ar fi pus să se căsătorească, în Grecia, cu migranţi.

Sursele citate precizează că mandatul european de arestare a fost pus în aplicare de poliţia Ilfov, întrucât femeia are domiciliu în judeţul Ilfov. Această a fost dusă la audieri, urmând să fie prezentată judecătorilor pentru confirmarea mandatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici