O româncă şi complicele său, arestaţi în Italia, după o urmărire ca-n filme pe străzile Genovei. Au încercat să jefuiască un poliţist

Un bărbat şi o femeie, ambii români, de 28 şi 34 de ani, au fost arestaţi la Genova, după ce au încercat să fure un ceas de la un poliţist.

1813 afișări
Imaginea articolului O româncă şi complicele său, arestaţi în Italia, după o urmărire ca-n filme pe străzile Genovei. Au încercat să jefuiască un poliţist

O româncă şi complicele său, arestaţi după o urmărire ca-n filme pe străzile Genovei. Au încercat jefuiască un poliţist

Când au fost descoperiţi, cei doi români au fugit declanşând o urmărire ca-n filme, au trecut pe roşu la semafor şi au făcut un slalom periculos printre maşini, scrie ligurianotizie.it, publicaţie citată de gazetaromanească.com.

Cei doi se aflau la bordul unei maşini din Piazza della Vittoria, în faţa sediului poliţiei genoveze (foto). Un poliţist a observat şoferul care părea nedumerit de parcă nu ştia unde se află. La scurt timp a fost abordat de româncă, aflată alături de şofer, care l-a întrebat cum se cheamă strada şi să o scrie pe o bucată de hârtie.

În acel moment, pentru a mulţumi agentului, ea a început să-i mângâie braţul, insistând pe încheietura mâinii unde se afla preţiosul ceas. Enervat, agentul s-a legitimat şi în acel moment femeia a fugit în maşină.

Poliţistul şi-a dat seama că erau hoţi şi, după ce a notat plăcuţa de înmatriculare, a cerut întăriri. Cuplul a fugit cu viteza maximă încercând să-i facă să piardă urma până când au fost prinşi şi arestaţi, nu înainte de a face o cursă nebună, cu slalom printer maşini şi forţări ale intersecţiilor cu semafor roşu.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici