O şcoală din Braşov a fost pictată ca elevii să scape de frica pandemiei

  • O şcoală din Braşov a fost pictată de voluntari
  • Carmina, iniţiatoarea proiectului, şi-a sărbătorit ziua aducând zâmbete pe faţa copiiilor
  • În 5 ani voluntarii au pictat 20 de şcoli, grădiniţe şi spitale
  • Proiectul a început când Carmina a văzut totul gri la Spitalul de Copii din oraş
1408 afișări
Imaginea articolului O şcoală din Braşov a fost pictată ca elevii să scape de frica pandemiei

O şcoală din Braşov a fost pictată ca elevii să scape de frica pandemiei

Şcoala poate fi mai prietenoasă dacă e colorată! Pentru ca elevii să nu mai simtă o atmosferă apăsătoare, câtiva voluntari au pictat pereţii unei şcoli din Braşov cu numere şi cifre haioase, mesaje motivaţionale şi curcubeie.

Carmina Nicolescu, directoarea unei grădiniţe private, a iniţiat acest proiect ca să aducă zâmbete şi pe chipurile altor copii.

„A 20-a acţiune de poveşti colorate pe pereţi. Suntem la o şcoală specială dragă nouă din Braşov  şi, din nou, ca de fiecare dată, am reuşit să punem aceste culori pe pereţi şi luni, când vin copiii, să fie la fel de fericiţi cum sunt de fiecare dată când pictăm în spitale şi grădiniţe. Este o zi specială mai ales că este şi ziua mea”, spune Carmina, iniţiatoarea proiectului.

Mulţumesc! 💛❤

Posted by Nicolescu Carmina on Saturday, October 10, 2020

În 5 ani voluntarii au pictat în 20 de şcoli, grădiniţe şi spitale din judeţ personaje din poveşti.

Totul a început când Carmina şi-a dus băiatul la Spitalul de Copii din oraş şi a văzut doar gri în jur. De atunci a decis să facă viaţa mai colorată copiilor aflaţi în suferinţă sau celor care petrec jumătate de zi între pereţii şcolilor.

Fondurile au fost obţinute din donaţii. În oraşul Braşov sunt 102 şcoli, din care 13 sunt private.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici