O soţie de fotbalist şi-a recunoscut public boala: „Îmi ia 10 ore să citesc o pagină”

Alice Campello, soţia fotbalistului spaniol Alvaro Morata, a declarat public că este dislexică.

3305 afișări
Imaginea articolului O soţie de fotbalist şi-a recunoscut public boala: „Îmi ia 10 ore să citesc o pagină”

O soţie de fotbalist şi-a recunoscut public boala: „Îmi ia 10 ore să citesc o pagină”

Răspunzând la câteva întrebări primite de la urmăritorii săi pe Instagram, Alice Campello a spus: „Sunt dislexică şi îmi ia 10 ore să citesc o pagină, iar când am terminat de citit-o, nu am înţeles nimic din ce am citit şi de aceea trebuie să recitesc”.

Este prima dată când soţia atacantului de la Juventus Torino, model, influencer şi antreprenoare, vorbeşte despre dislexie. În trecut, ea a vorbit despre problemele ei, după naşterea gemenilor. 

Conform medicinei, dislexia este o tulburare nervoasă, constând în dificultatea de a citi şi de a înţelege ceea ce se citeşti. În istorie, Albert Einstein, Magic Johnson şi Muhammad Ali au fost dislexici.

De asemenea, Tom Cruise, Lewis Hamilton, Victoria Beckham, Steven Spielberg, Leonardo da Vinci şi Walt Disney au avut această suferinţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici