O stradă care va lega bulevardele Timişoara şi Prelungirea Ghencea va fi construită în Sectorul 6

  • Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din Bucureşti, anunţă că o stradă va fi construită între bulevardele Timişoara şi Prelungirea Ghencea.
  • Aceasta va avea două benzi pe sens şi va uşura circulaţia maşinilor prin zonă.
4750 afișări
Imaginea articolului O stradă care va lega bulevardele Timişoara şi Prelungirea Ghencea va fi construită în Sectorul 6

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit primarului, Consiliul Local al Sectorului 6 a aprobat marţi indicatorii tehnico-economici pentru realizarea străzii Valea Lungă.

Noul drum va prelua o parte din maşinile de pe bulevardul Prelungirea şi de pe strada Valea Oltului. În plus, şoferii vor ajunge mai repede dinspre A1 în Sectorul 5.

„Drumul va conţine 2 benzi pe sens de 3,5m, piste de biciclete pe ambele părţi cu 2 m pe sens, trotuare de 3 metri lăţime fiecare şi alveole pentru spaţiile verzi, proiectul este brici. Proiectul este la standarde de civilizaţie si calitate a vieţii: trotuare largi, piste de biciclete, verdeaţă şi benzi generoase ca să aibă loc autobuzele. Este un proiect iniţiat de la zero”, a anunţat, pe Facebook, primarul Ciprian Ciucu.

Edilul estimează că şantierul va fi deschis anul viitor, în primăvară, iar strada va fi gata în 2023. Costul estimativ al lucrării este de 55 de milioane de lei, din care 60% reprezintă despăgubirile care vor fi acordate pentru exproprieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici