O sută de români sunt blocaţi pe aeroportul din Amman după anularea unor zboruri

O sută de români sunt blocaţi miercuri pe aeroportul din Amman, din Iordania, după anularea unor zboruri.

1045 afișări
Imaginea articolului O sută de români sunt blocaţi pe aeroportul din Amman după anularea unor zboruri

O sută de români sunt blocaţi pe aeroportul din Amman după anularea unor zboruri

Potrivit MAE, un grup de 100 de cetăţeni români a rămas blocat, miercuri, pe Aeroportul Internaţional „Queen Alia” din Amman, pe fondul anulării unor zboruri spre România, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Un reprezentant al Ambasadei României la Amman s-a deplasat la aeroport pentru a discuta cu cetăţenii români afectaţi şi cu reprezentanţii aeroportului şi ai companiei de transport aerian, pentru a se asigura că cetăţenilor români le sunt respectate drepturile de care beneficiază în astfel de situaţii şi pentru a le acorda asistenţă consulară.

Potrivit datelor comunicate de Ambasada României în Iordania, dialogul cu cetăţenii români aflaţi la aeroport este menţinut şi de către reprezentanţi ai companiei aeriene. Aceştia au oferit alternative până la plecarea către România: cazare la hotel până la următoarea cursă aeriană disponibilă sau sprijin pentru identificarea unor alte rute de deplasare către ţară.

MAE anunţă că, prin misiunea diplomatică, menţine contactul cu cetăţenii români, precum şi cu compania aeriană şi cu autorităţile iordaniene competente, până la soluţionarea acestei situaţii şi întoarcerea cetăţenilor români în siguranţă în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici