O tânără a căzut dintr-un autobuz ce mergea cu uşile deschise

O tânără în vârstă de 19 ani, din judeţul Bihor, a ajuns la Spitalul Judeţean, după ce a căzut dintr-un autobuz care circula cu uşile deschise, din cauza caniculei.

33 afișări
Imaginea articolului O tânără a căzut dintr-un autobuz ce mergea cu uşile deschise

O tânără a căzut dintr-un autobuz ce mergea cu uşile deschise (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, accidentul s-a petrecut miercuri după amiază, la ieşirea din localitatea bihoreană Oşorhei.

Din cauza caniculei, şoferul autobuzului care circula pe ruta Oradea - Ineu, aparţinând firmei Intrans, nu a mai închis uşile autovehiculului. La un moment dat, o tânără de 19 ani, care stătea pe scară, s-a dezechilbrat şi a căzut din autobuz.

Fata a avut mai multe răni şi a fost transportată de urgenţă la spital.

"Tânăra a ajuns la noi cu escoriaţii pe tot corpul, mai ales pe mâini şi pe picioare. Nu a suferit nicio fractură, însă va mai rămâne internată câteva zile pe secţia de Neurochirurgie, pentru supraveghere medicală", a declarat, joi, dr. Adriana Casian, de la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

"Şoferul a încălcat prevederile articolului 148, punctul 7, din regulamentul de aplicare a Codului Rutier, care interzice conducătorilor auto pe transportul în comun să deschidă uşile în timpul mersului sau să pornească din staţie cu uşile deschise. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale ale victimei se va face încadrarea juridică a faptei", a declarat subcomisarul Ioana Indrieş, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici