O tânără a găsit aproape 22.000 lei în fanta unui ATM şi i-a băgat în buzunar. Poliţia încă o caută

  • O tânără a găsit, în urmă cu mai mult de o lună, aproape 22.000 lei în fanta unui ATM din Târgu-Mureş şi i-a băgat în buzunar.
  • Poliţia încă o caută.
36046 afișări
Imaginea articolului O tânără a găsit aproape 22.000 lei în fanta unui ATM şi i-a băgat în buzunar. Poliţia încă o caută

Poliţiştii din Mureş anunţă miercuri că fac cercetări într-un dosar penal pentru însuşirea bunului găsit de către o femeie neidentificată până acum.

Pe 8 august, un cetăţean s-a deplasat la sucursala unei bănci din Târgu-Mureş pentru a depune într-un cont bancar 21.800 de lei. După ce banii au fost depuşi, ca urmare a unei erori a bancomatului, suma a rămas blocată în locaş, persoana respectivă nesesizând cele întâmplate.

Astfel, suma care a rămas în interiorul locaşului de depunere a numerarului a fost însuşită, pe nedrept, ulterior, de către o persoană neidentificată.

Poliţiştii mureşeni cer ajutorul oamenilor pentru identificarea femeii care a luat banii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atm,
politie,
mures

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici