O tânără care a născut în urmă cu o lună a murit după ce s-a întors de la medicul de familie

O tânără din Bihor care a născut de o lună a murit acasă, după ce s-a întors de la medicul de familie. Tânăra avea alergii multiple şi astm.

353 afișări
Imaginea articolului O tânără care a născut în urmă cu o lună a murit după ce s-a întors de la medicul de familie

O tânără care a născut în urmă cu o lună a murit după ce s-a întors de la medicul de familie

Şeful Serviciului de Ambulanţă Bihor, dr. Liciniu Venter, a declarat, pentru MEDIAFAX, că medicii au fost solicitaţi, marţi seara, în localitatea Ţeţchea, la o tânără care năascuse de o lună şi se simţea rău.

Femeia avea multiple alergii şi astm bronşic.

Când a ajuns echipajul, tânăra era în stop cardio-respirator. S-au făcut manevre de resuscitare timp de o oră, însă fără succes.

„Am înţeles de la aparţinători că a ieşit din casă şi a căzut. Spuneau că fusese la medicul de familie, care i-a dat o reţetă, dar nu a mai apucat să ia medicamentele”, a spus Liciniu Venter.

Procurorii au deschis dosar de ucidere din culpă, urmând să se stabilească motivele pentru care a murit tânăra.

Taguri:
tânără,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici