O ţară din vecinătatea României interzice intrarea maşinilor înmatriculate în Rusia

Creşte numărul ţărilor din Europa care blochează automobilele cu numere de Rusia, în timp ce România n-a anunţat încă nicio decizie în acest sens.

1331 afișări
Imaginea articolului O ţară din vecinătatea României interzice intrarea maşinilor înmatriculate în Rusia

O ţară din vecinătatea României interzice intrarea maşinilor înmatriculate în Rusia

Bulgaria interzice intrarea pe teritoriul său a maşinilor cu numere de înmatriculare ruseşti. Autorităţile de la Sofia au anunţat închiderea graniţelor pentru vehiculele înmatriculate în Rusia, măsură decisă ca răspuns la invazia rusă a Ucrainei, care a început în februarie anul trecut.

„Lucrăm încă de joi şi sunt sigur că la sfârşitul zilei va intra în vigoare interdicţia de intrare a vehiculelor ruseşti”, a spus şeful vameşilor din Bulgaria, Anton Zlatanov, într-un comunicat, precizând că un o măsuro similară existo de câteva luni în ceea ce priveşte camioanele ruseşti.

Măsura, a subliniat el, se referă la vehiculele şi produsele care fac deja obiectul sancţiunilor UE. Ţară UE şi NATO, Bulgaria se alătură astfel Norvegiei, Finlandei, Poloniei, Letonia, Lituaniei şi Estoniei. România tace pe acest subiect.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici