O turistă a murit, iar alta este în stare gravă după ce au căzut cu un ATV în râul Azuga

O turistă din Bucureşti a murit, sâmbătă după-amiază, iar o alta este în stare gravă, după ce ATV-ul cu care circulau pe un drum forestier din Masivul Bucegi a căzut în râul Azuga.

2149 afișări
Imaginea articolului O turistă a murit, iar alta este în stare gravă după ce au căzut cu un ATV în râul Azuga

O turistă a murit, iar alta este în stare gravă după ce au căzut cu un ATV în râul Azuga

Turista din Bucureşti rănită într-un accident de ATV pe un drum forestier din Masivul Bucegi a fost resuscitată şi se află la Spitalul Orăşenesc din Sinaia, unde primeşte îngrijiri, medicii de la această unitate propunând ca ea să fie transferată la un spital din Ploieşti.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, care s-a răsturnat cu ATV-ul pe Valea Azugii din Masivul Bucegi, a fost resuscitată şi dusă cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc din Sinaia, a declarat purtătorul de cuvânt al
Inspectoratului de Poliţie Prahova, Georgian Drăgan.

Surse medicale au declarat că starea femeii este gravă, ea suferind multiple traumatisme şi leziuni după ce a fost prinsă sub ATV-ul răsturnat în apele râului Azuga, iar medicii de la Spitalul Orăşenesc din Sinaia au propus transferarea acesteia la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

În accident, care a avut loc pe un drum forestier din Bucegi, a fost implicată şi o altă femeie, tot de 27 de ani, care a murit pe loc.

Conform poliţiştilor, acest caz nu este clasat drept un accident de circulaţie, întrucât femeile nu se aflau pe un tronson din categoria drumurilor publice. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vehiculul implicat în accident era închiriat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici