O turistă cehă a murit, iar soţul său a fost rănit în Munţii Făgăraş

O turistă cehă a murit, iar soţul acesteia a fost rănit, în urma unui accident podus, duminică seară, în Munţii Făgăraş.

18 afișări
Imaginea articolului O turistă cehă a murit, iar soţul său a fost rănit în Munţii Făgăraş

O turistă cehă a murit, iar soţul său a fost rănit în Munţii Făgăraş (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Salvamont Sibiu, accidentul s-a produs în zona "Strunga dracului", unde cei doi, care se aflau în concediu în România, făceau o drumeţie.

La un moment dat, cei doi au alunecat din cauza zăpezii şi au căzut în gol aproximativ 200 de metri, a declarat Adrian David, şeful Salvamont Sibiu

La faţa locului a ajuns, cu un elicopter, un echipaj SMURD care nu a mai putut însă să o salveze pe femeie, în vârstă de 36 de ani. Aceasta a murit zdrobită de stânci. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar este conştient.

Cei doi turişti au fost preluaţi de un elicopter SMURD şi duşi pe Aeroportul Sibiu, unde este aşteptată o echipă de criminalişti şi medici legişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici