Ofiţer din cadrul IPJ Gorj, reţinut după ce ar fi împuşcat un câine

Un ofiţer din cadrul IPJ Gorj a fost reţinut pentru 24 de ore după ce duminică ar fi împuşcat un câine.

507 afișări
Imaginea articolului Ofiţer din cadrul IPJ Gorj, reţinut după ce ar fi împuşcat un câine

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, duminică, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 de o persoană din comuna Băleşti, judeţul Gorj, cu privire la faptul că vecinul său, folosind o puşcă, a împuşcat un câine.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că suspectul este ofiţer în cadrul IPJ Gorj, fiind autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme letale de vânătoare de către IPJ Timiş, fiind posesor al permisului de armă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uzul de armă letală fară drept şi infracţiunea de schingiuirea animalelor.

În cauză s-a reţinut că duminică, din interiorul curţii imobilului unde domiciliază suspectul, s-a auzit un foc de armă şi, după puţin timp, a fost observat un câine rănit, care a sărit gardul proprietăţii şi s-a adăpostit într-un canal.

Câinele a fost identificat în viaţă, prezentând răni la nivelul craniului, motiv pentru care a transportat la un cabinet veterinar din Târgu-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Procurorul de caz a dispus miercuri reţinerea pe o durată de 24 ore a suspectului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici