Ofiţer din IPJ Constanţa, acuzat că a lovit un bărbat cu picioarele în cap. Victima a intrat în comă

  • Un ofiţer din cadrul IPJ Constanţa este acuzat că a lovit un bărbat de 55 de ani cu picioarele în cap, în apropierea unui bar din Constanţa.
  • Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au cerut marţi arestarea preventivă a unui inculpat aflat în stare de reţinere.
356 afișări
Imaginea articolului Ofiţer din IPJ Constanţa, acuzat că a lovit un bărbat cu picioarele în cap. Victima a intrat în comă

Ofiţer din IPJ Constanţa, acuzat că a lovit un bărbat cu picioarele în cap. Victima a intrat în comă

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au cerut marţi arestarea preventivă a unui inculpat aflat în stare de reţinere, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Inculpatul este ofiţer de poliţie în cadrul IPJ Constanţa.

Din probatoriu rezultă că vineri poliţistul i-a aplicat unui bărbat de 55 de ani lovituri cu piciorul, la nivel capului.

„În urma loviturilor, victima are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supravieţuirii (prognostic rezervat), viaţa i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiţii de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ţinând cont de topografia leziunilor traumatice şi de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feţei şi mentonului cu hiperextensia capului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Conform acestuia, inculpatul şi victima frecventau acelaşi bar, iar agresiunea s-a produs în apropierea acestuia. Motivaţia agresiunii nu a fost stabilită până acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici