Olanda ar putea impune un nou lockdown înainte de sărbători. Când se stabilesc noile măsuri

  • Ţările de Jos vor un nou lockdown pentru a preîntâmpina un nou val de infectări cu noua variantă a coronavirusului, Omicron.
  • Spitalele sunt pline, iar personalul medical nu mai face faţă numărului mare de olandezi bolnavi de COVID-19.
1120 afișări
Imaginea articolului Olanda ar putea impune un nou lockdown înainte de sărbători. Când se stabilesc noile măsuri
Prim-ministrul olandez Mark Rutte, alături de ministrul sănătăţii, Hugo de Jonge, ar putea anunţa, sâmbătă, noi măsuri care să combată răspândirea coronavirusului în Ţările de Jos.
 
Aceste noi restricţii ar putea intra în vigoare imediat după conferinţa de presă a celor doi, de astăzi. Motivul este acela că autorităţile nu vor să rişte ca olandezii să dea buzna la restaurante, pentru “o ultimă masă în oraş”.
 
Celula de criză din Olanda a sfătuit Cabinetul prim-ministrului să implementeze un nou lockdown cât mai curând posibil pentru a preveni un nou val de infecţii cauzat de varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2, potrivit NL.
 
Varianta Omicron este mult mai contagioasă decât Delta şi, posibil, la fel de gravă. Spitalele din Olanda sunt deja la limită de mai multe săptămâni, iar operaţiile altor pacienţi sunt amânate din cauza lipsei de medici şi locuri în saloane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici